Aanbieding!

9-gangen amuse diner bij Kaatje bij de Sluis

49,50

Eten & Drinken > Restaurant 9-gangen amuse diner bij Kaatje bij de Sluis Restaurant Geniet van een gastronomisch 9-gangen amuse diner met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2023. Minimaal 2 personen.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: 9-gangen amuse diner bij Kaatje bij de Sluis

Prijs elders gezien voor: 69.50

Je ontvangt dit met een korting van ca: 29%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 49.50

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Kaatje bij de Sluis!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

9-gangen amuse diner bij Kaatje bij de Sluis

Geniet van een gastronomisch 9-gangen amuse diner met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2023. Minimaal 2 personen.

Categorie: Restaurant

Dineren op sterrenniveau, wie wil dat nu niet? Geniet van een fantastisch 9-gangen amuse diner bij Restaurant Kaatje bij de Sluis, bekroond met één Michelinster. Hier gaan gastronomie en gezelligheid hand in hand en of je nu romantisch met z’n tweeën of met een gezellige groep komt, er staat je hoe dan ook een onvergetelijke avond te wachten.

Kaatje bij de Sluis is al ruim 45 jaar een culinaire ervaring. Laat je verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen, die zorgvuldig voor je zijn ontwikkeld en ontdekt. Vanaf het moment van binnenkomst bij Kaatje begint het culinaire amuse-festijn, kleine vegetarische, vis, gevogelte, vlees en nagerechtjes met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze middag de revue passeren. Er wordt gewerkt met pure kwaliteitsproducten, die zoveel mogelijk uit de streek afkomstig zijn. De samenstelling van het 9-gangen amuse-festijn wisselt per week.  

Met eventuele dieetwensen of allergieën wordt rekening gehouden, mocht Kaatje een gerecht in het menu moeten vervangen of aanpassen, dan is dat mogelijk, echter tegen een meerprijs van €20, ongeacht het aantal aan te passen gangen, graag bij jouw reservering vermelden, op de avond zelf is dit helaas niet meer mogelijk. 

Bereikbaarheid 

In het historische stadje Blokzijl, vind je Restaurant Kaatje bij de Sluis. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Kaatje 

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie