Aanbieding!

75 minuten durende Havenrondvaart Rotterdam

12,50

Dagje weg > Rondvaart 75 minuten durende Havenrondvaart Rotterdam Rondvaart Havenrondvaart River Cruise Rotterdam met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2024. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar.

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 3704 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: 75 minuten durende Havenrondvaart Rotterdam

Prijs elders gezien voor: 15.50

Je ontvangt dit met een korting van ca: 19%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 12.50

Boek nu extra voordelig dit uitje naar River Cruise Rotterdam!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

75 minuten durende Havenrondvaart Rotterdam

Havenrondvaart River Cruise Rotterdam met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2024. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar.

Categorie: Rondvaart

Ben je geïnteresseerd in de grote zeehavens van Rotterdam? Dan is deze speciale havenrondvaart rotterdam een must-do! Stap aan boord voor een rondvaart van 75 minuten waarbij een live guide je alle ins en outs vertelt over de containerschepen, de overslaghavens, de geschiedenis en het heden. De vaart start in de Parkhaven onder de Euromast. Je passeert de Sint Jobshaven, de Waalhaven, de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij met o.a. de Onderzeebootloods, de Maashaven met het bekende cruiseschip ss Rotterdam, de Rijnhaven met Hotel New York waar vroeger de Holland Amerika Lijn gehuisvest was en nog een stukje langs de skyline. Deze vaart moet je beleefd hebben tijdens jouw verblijf in Rotterdam!

Zoek een plekje binnen in de gezellige salon of strijk neer op het zonnedek. Er is een beperkt aantal plaatsen buiten en deze kunnen vooraf niet gereserveerd worden. Als het buitendek vol is, dan kun je binnen plaatsnemen. Aan boord is een bar waar dranken en hapjes verkrijgbaar zijn.

Bereikbaarheid

De opstapplaats is Parkhaven tegenover de Euromast. Het navigatieadres is Parkhaven 20. Er is voldoende parkeergelegenheid (tegen betaling) op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van River Cruise Rotterdam. 

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie