Aanbieding!

2 uur lasergamen + friet bij Unit 13

22,50

Dagje weg > Sport en spel 2 uur lasergamen + friet bij Unit 13 Sport en spel Kom met een groep 2 uur lasergamen bij Unit 13 in Nuth met [korting] korting. Inclusief friet. Geldig t/m 1 maart 2024.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: 2 uur lasergamen + friet bij Unit 13

Prijs elders gezien voor: 30.00

Je ontvangt dit met een korting van ca: 25%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 22.50

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Unit!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

2 uur lasergamen + friet bij Unit 13

Kom met een groep 2 uur lasergamen bij Unit 13 in Nuth met [korting] korting. Inclusief friet. Geldig t/m 1 maart 2024.

Categorie: Sport en spel

Unit 13 biedt de ultieme beleving op het gebied van lasergamen! Van jong tot oud, voor iedereen!  Er zijn speelvelden in 3 verschillende stijlen die je de mogelijkheid  bieden om achter te verschuilen. Gebruik de juiste tactiek om het spel te spelen. Breng de missies tot een goed einde om zo de tegenpartij te verslaan. Bij binnenkomst wordt iedereen verdeeld over de teams Rebel Oppression Group (ROG) en Strike Force Alliance (SFA) en wordt iedereen gelijk in de sfeer van zijn team getrokken. Samen met je team kan je de vijand verslaan!

Speelvelden

The City (veld 1)

The City is ingericht als een realistische stad waar de meest uitdagende missies gespeeld worden. Voor beginnende en gevorderde lasergamers een echte beleving. Bij een bezoek aan dit speelveld krijg je het gevoel dat je in een echte stad loopt. Het gevaar schuilt achter iedere hoek. Rook, licht en geluidseffecten dragen bij aan een nog intensere beleving.

Downtown (veld 2)

In dit veld krijg je een echte closequarters combat (CQB) ervaring. Dit komt door middel van de kleine steegjes en woonblokken. Ook hier gaat iedereen op in de rook, licht en geluidseffecten.

Lost City (Veld 3)

Dit indoor speelveld is speciaal ingericht voor kleine groepen. Het thema is ‘The Apocalyps’. Hier krijg je de rillingen over je lijf van de special effects en uitdagende missies. 

Unit 13 heeft een junle café waar je terecht kunt voor een kopje koffie of een compleet verzorgde maaltijd. Ook heb je de mogelijkheid om een broodje te bestellen of een lekker zakje chips.

Lasergamen is een spannende activiteit! Leuk om met een groep vrienden te doen, als kinderfeestje (vanaf 7 jaar), voor een vrijgezellenfeest of als bedrijfsactiviteit. 

Bereikbaarheid

Unit 13 beschikt over een parkeerplaats op het terrein. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Unit 13.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie