Aanbieding!

2 sessies gellybal of lasergamen bij De Garage

14,50

Dagje weg > Sport en spel 2 sessies gellybal of lasergamen bij De Garage Sport en spel 2 sessies gellybal of lasergamen bij De Garage met [korting] korting. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: 2 sessies gellybal of lasergamen bij De Garage

Prijs elders gezien voor: 20.00

Je ontvangt dit met een korting van ca: 28%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 14.50

Boek nu extra voordelig dit uitje naar De Garage Turnhout!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

2 sessies gellybal of lasergamen bij De Garage

2 sessies gellybal of lasergamen bij De Garage met [korting] korting. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar.

Categorie: Sport en spel

De Garage is een indoor entertainment in Turnhout waar je je lol niet op kunt! Ga de uitdaging aan en win de highscore tijdens een potje lasergamen of gellyball.

Lasergame

Muziek, speciale effecten, rookmachines, digitale stemmen. Dit spel katapulteert je gedurende 20 minuten naar een reallife game waarin tactiek en samenwerken pluspunten zijn. De spelers vuren met laserguns ‘schoten’ op elkaar af. Als speler draag je een vest met sensoren die detecteren wanneer het geschoten licht je vest raakt. Raak je iemand met je gun, dan verdien je punten en help je je team om te winnen. Tijdens de game kan je ook extra functies krijgen. Superpowers! Denk bijvoorbeeld maar aan sluipschutterprecisie en onzichtbaarheid. 

Gellyball

Iets nieuws proberen? Dan is gellyball wat voor jou. Met een gellyball-pistool schiet je gelballetjes naar je tegenstanders. Spelers worden in teams verdeelt. Het team dat als eerst alle spelers van het andere team uitschakelt wint. Ben je geraakt steek je arm in de lucht, je team genoot kan je weer doen laten meespelen door je aan te tikken.

Elk team heeft een thuis basis in de arena waar hun vlag staat die ze moeten beschermen. De spelers dienen de vlag van de tegenstander naar hun thuisbasis te brengen. Ben je geraakt steek je arm in de lucht, je team genoot kan je weer doen laten meespelen door je aan te tikken. Welk team het eerst de vlag van de tegenstander kan veroveren en naar zijn thuis basis kan brengen wint. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Er zijn genoeg parkeerplekken om de auto te parkeren. 

Kijk voor meer informatie op de website van De Garage. 

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie