Aanbieding!

1 uur sjoelen of shufflen bij Vier Hoog Breda

12,50

Dagje weg > Sport en spel 1 uur sjoelen of shufflen bij Vier Hoog Breda Sport en spel 1 uur sjoelen of shufflen bij Vier Hoog Breda met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: 1 uur sjoelen of shufflen bij Vier Hoog Breda

Prijs elders gezien voor: 22.50

Je ontvangt dit met een korting van ca: 44%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 12.50

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Vier Hoog Breda!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

1 uur sjoelen of shufflen bij Vier Hoog Breda

1 uur sjoelen of shufflen bij Vier Hoog Breda met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig.

Categorie: Sport en spel

Op de bovenste verdieping van dé evenementenlocatie van Breepark, biedt Vier Hoog Breda vermaak voor jong en oud. Met de activiteiten bowling, lasergame en sjoelen in een uitnodigende, trendy locatie, waar plaats is voor een gezellige borrel en een goede maaltijd, biedt Vier Hoog Breda het complete pakket voor een ontspannen uitje.

Sjoelen
Sjoelen ken je vast al wel, maar wij hebben dit het oud-Hollandse behendigheidsspel nieuw leven in geblazen! Je kunt aan onze sjoeltafels natuurlijk nog steeds individueel een standaard potje sjoelen, maar je kunt het ook éxtra leuk maken met de unieke spelvormen die je in teamverband kunt spelen. Gebruik de Lucky Shots om obstakels voor je tegenstanders in te zetten en zelf extra punten te verdienen.

Shufflen
Het traditionele shufflen is eigenlijk een soort mix van sjoelen, curling en jeu de boules, waarbij je met shufflepucks over de speciale shuffletafel schuift om je tegenstander(s) van de tafel te spelen en met de meeste punten de overwinning te claimen. Bij Vier Hoog gaan ze een stapje verder en is hier nog een extra dimensie aan toegevoegd! Met de slimme techniek die in de shuffleboards verwerkt zit, kun je verschillende interactieve spelvarianten spelen en wordt de score automatisch bijgehouden. Het traditionele shuffleboard, met een moderne twist!

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Vier Hoog Breda.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie