Aanbieding!

1 uur Gaming Experience bij Lightning VR Delft

35,90

Dagje weg > Sport en spel 1 uur Gaming Experience bij Lightning VR Delft Sport en spel Koop je tickets voor een Gaming Experience bij Lightning VR Delfgauw met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: 1 uur Gaming Experience bij Lightning VR Delft

Prijs elders gezien voor: 49.90

Je ontvangt dit met een korting van ca: 28%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 35.90

Boek nu extra voordelig dit uitje naar VR Lightning Delfgauw!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

1 uur Gaming Experience bij Lightning VR Delft

Koop je tickets voor een Gaming Experience bij Lightning VR Delfgauw met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig.

Categorie: Sport en spel

Stap met je team in een nieuwe realiteit en beweeg je vrij rond door de virtuele wereld. Gewapend met een VR bril en een geweer stap je in een 200m2 virtuele wereld en is het aan jou en je team om samen de missie succesvol te volbrengen.

Verschillende games:

  • Overrun

Na een mislukt experiment verdwijnt een Oost Europees dorpje van de radar. Jouw team is de laatste linie van verdeding om het virus niet te laten verspreiden. Werken jullie voldoende samen om deze zombie apocalypse in de kiem te smoren? De adviesleeftijd voor dit spel is 10+.

  • Overrun stage 2

Overleef jij de zombie apocalypse? Voor de meest favoriete game hebben wij de gehele spelervaring verbeterd. Dit betekent nieuwe levels met toevoegingen die de gameplay ervaring naar een next-level brengt. Het lopen van langere afstanden en het reizen met de metro, met de zombies die je gewend bent! De adviesleeftijd voor dit spel is 10+.

  • Toon Strike

In de cartoony VR-shooter Toonstrike verdedig je het mooie plaatsje Altesa tegen een invasie van kwaadaardige wezentjes. Herstellen jullie de orde? Speel dit meeslepende spel samen met je vrienden of familie. De adviesleeftijd voor dit spel is 10+.

  • Strike Team Delta

Kruip in de huid van een marinier, op een missie om de mensheid te redden van een buitenaardse invasie. Speur crash-sites af op zoek naar cruciale data, nodig om deze oorlog te winnen. Het lot van de wereld ligt in jullie handen! De adviesleeftijd voor dit spel is 10+.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Lightning VR Delft.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie