Venezia

View:36/39/All/
Filter

Toont alle 3 resultaten

 • 147,00

  Camping Oasi Venezia De langgerekte camping heeft een eigen jachthaven. De door bomen afgebakende staanplaatsen liggen in rijtjes aan de rivierzijde en hebben beperkt schaduw. Er zijn veel Italiaanse gasten op vaste plaatsen. Het strand is gigantisch ingericht en toegankelijk voor dagjesmensen. Je kunt je vermaken met beachvolley en de kleintjes in de speeltuin. Een goed restaurant, take away, bar, loungebar, diverse soorten parasols of andere schaduw mogelijkheden. Ook zonnen met een beetje achtergrondmuziek.

  Prijzen & Boeken

  Camping Oasi

  Camping Oasi
  147,00 Prijzen & Boeken
  Snel bekijken
 • 441,00

  Camping Vela Blu Venezia De goed onderhouden camping ligt voor een deel onder bomen. De staanplaatsen bevinden zich op diverse velden met weinig schaduw. De paden zijn verhard en de plaatsen hebben een ondergrond van gras/zand. In het hoogseizoen geldt een minimumverblijf van één week. Buiten het grote zwembad is er een zwembadje voor honden. Het goed onderhouden, langzaam aflopende privéstrand heeft in het hoogseizoen een strandwacht. Het strand is voorzien van ligbedden met parasols.

  Prijzen & Boeken

  Camping Vela Blu

  Camping Vela Blu
  441,00 Prijzen & Boeken
  Snel bekijken
 • 471,00

  Camping Village Ca' Pasquali Venezia De goed verzorgde camping ligt direct aan zee. Er is een mooi zandstrand met parasols, ligbedden, kinderspeeltoestellen, voetbal- en beachvolleybalveld. De beschutte staanplaatsen zijn aan één zijde afgeschermd door hagen en liggen goed gescheiden van de huuraccommodaties. In het Bibolandiacomplex bevinden zich een grote speeltuin, diverse spellen en andere sportactiviteiten. Vanaf het restaurant is er uitzicht op zee.

  Prijzen & Boeken

  Camping Village Ca' Pasquali

  Camping Village Ca' Pasquali
  471,00 Prijzen & Boeken
  Snel bekijken