Ain

View:36/39/All/
Filter

Toont alle 3 resultaten

 • 139,30

  Camping Nid Du Parc Ain Parkachtige familiecamping in overwegend vlakke omgeving. Er is een grote diversiteit aan staanplaatsen: je hebt de keuze van klein tot groot, omgeven door veel groen, dus veel privacy of meer open. Zoek je een schaduwplek of wil je een zonnige plaats, het is er allemaal. Op de camping is een opbouw zwembad, maar net buiten de camping heb je een municipal zwembad, waar gasten korting krijgen. Ook voor het vlak bij gelegen vogelpark krijgen gasten korting. De omgeving is geschikt om te fietsen.

  Prijzen & Boeken

  Camping Nid Du Parc

  Camping Nid Du Parc
  139,30 Prijzen & Boeken
  Snel bekijken
 • 78,15

  Camping L'île De La Comtesse Ain De vlakke camping is door een wandelpad gescheiden van het meer van Cuchet. De door heggen en bomen afgebakende staanplaatsen bevinden zich aan lange paden. Er lopen fietspaden langs het meer en de Rhône. Aan de overkant van de rivier is een bewaakt strand (te voet of per fiets niet bereikbaar). Er is een grote ligweide.

  Prijzen & Boeken

  Camping L'île De La Comtesse

  Camping L'île De La Comtesse
  78,15 Prijzen & Boeken
  Snel bekijken
 • 98,00

  Camping Les Plages De L'ain Ain Parkachtige camping in een bosrijke omgeving aan de oever van de rivier Ain. De ruime staanplaatsen liggen op verschillende veldjes. Rondom het zwembad met kleuterbad staan ligstoelen en rieten parasols. Vanaf de camping is direct toegang tot de rivier en een kiezelstrandje. In de rivier kan gezwommen, gespeeld, gevist en gekanood (aankomstpunt op de camping) worden. Het historische dorpje ligt op loopafstand, waar een bakker, slager en restaurants zijn. Een hapje eten kan ook op de camping.

  Prijzen & Boeken

  Camping Les Plages De L'ain

  Camping Les Plages De L'ain
  98,00 Prijzen & Boeken
  Snel bekijken