RCN les Collines de Castellane

View:36/39/All/
Filter

Enig resultaat

 • 22,00

  RCN les Collines de Castellane | Kampeerplaats Verdon Onze camping is terrasvormig aangelegd op een heuvelachtig terrein, gelegen in het nationale park van de Verdon. Op veel plaatsen heb je hierdoor een schitterend uitzicht op de omliggende bergen.
  Onze kampeerplaatsen zijn gemiddeld 85m2 groot met een gegarandeerd vlak gedeelte van 50 m2 of meer. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 8 ampère stroom. Door de natuurlijke begroeiing zijn er kampeerplaatsen met schaduw of half schaduw. Ook zijn er zonnige plaatsen waarbij je zelf kunt kiezen wanneer je gebruik wilt maken van je parasol of zonneluifel.
  Een waterpunt vind je altijd in de buurt van je kampeerplek, evenals een sanitairgebouw. 
  De plaatsen met de laagste nummers bevinden zich boven aan de heuvel dichtbij alle voorzieningen. Op de lagergelegen plaatsen kun je optimaal van de rust en ruimte genieten. Vanaf de plaatsen onderaan de camping is het een sportieve wandeling van minder dan 10 minuten naar het centrale deel van de camping.
  Heb je voorkeur voor een specifieke ligging? Geef dit dan bij je (online) boeking aan en vermeld hierbij de reden. We bekijken dan de mogelijkheden en kiezen in overleg de ideale plaats voor jullie vakantie.
  Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi.

  Prijzen & Boeken

  RCN les Collines de Castellane | Kampeerplaats

  RCN les Collines de Castellane | Kampeerplaats
  22,00 Prijzen & Boeken
  Snel bekijken