Kerstmarkten Nederland en Duitsland

De leukste kerst markten

30 november 2022 Door admin Uit

Kerst markten en uitjes

Kerstmis is een magische tijd van het jaar in heel Europa en in Nederland is dat niet anders. Hier staan de beste en leukste kerstmarkten en kerst uitjes van Nederland.

Tussen Duitsland en Nederland zijn er genoeg plaatsen om uit te kiezen voor een magisch feestelijk kerst feest. We hebben onze favorieten voor je verzameld.

Bekijk de leukste en beste kerst uitjes hier >

Kerstmarkt toppers

Kerstmarkt Maastricht

De charmante kerstmarkt van Maastricht , gelegen aan het Vrijthof, heeft veel kraampjes, een ijsbaan en een carrousel. Met gluhwein en oliebollen in overvloed zul je je hier prima vermaken.

Valkenburg kerstmarkt

Valkenburg is een charmant Zuid-Limburgs stadje dat een unieke kerstbeleving biedt – markten in grotten! Bezoek de Fluweelengrot en Gemeentegrot voor alle feestelijke gebeurtenissen

Kertmarkt Düsseldorf

Kertmarkt Keulen

Misschien wel de meest populaire kerstmarkt van Duitsland,  Keulen biedt verschillende markten verspreid over de stad, van de prachtige oude markt voor het stadhuis tot de sprookjesmarkt op de Rudolfplatz.

Osnabrück

Kinderen kunnen Santa Klaus elke dag om 16:00 uur ontmoeten op de  markt van Osnabrück . Probeer Osnabrück’s eigen Käsegriller- worst en geniet van Nederlandse poffertjes terwijl je over de markt slentert.

Bekijk de leukste en beste kerst uitjes hier >